Stars Noorderlicht Bos

Indoor Kerst Bedrijfsevent | Dec 2023

Noorderlicht Noorderlicht

Ik neem je mee naar een bijzondere plek. Waar eens per jaar de duisternis plaatsmaakt voor licht, warmte en magie van kerst. In ons nieuwe én betoverende Woud van Licht. Vol kleuren, klanken en geuren. Een magische plek voor jouw bedrijfsfeest.

Bekijk met geluid
All-in vanaf 99,- p.p.

Bijzonder bedrijfsuitje voor de kerst

Laat mij je meenemen in een mysterieus kerstverhaal, zoals je het nog nooit beleefde. Het Woud is mijn thuis, waar eens per jaar de duisternis plaatsmaakt voor licht, warmte en de magie van kerst. Open je ogen en ik laat het je zien. Stap uit het alledaagse en wordt verliefd op de winter tijdens ons all-in winterfeest. Proef de smaken van het feest en dans op het betoverende ritme van de nacht. Geniet van heerlijke kleine gerechten en onbeperkt drinken. Kerst wordt nooit meer hetzelfde, dat beloof ik je. Maar, wees op tijd! Voor je het weet, vervalt de kerstmagie weer in duisternis.

(100+)
(15 - 100)

Diner, drankjes en de magie van kerst

Overlay
Stars Noorderlicht

18:30

De Binnenkomst

Treed binnen in ons magische woud

19:07

De Verschijning

Wees op tijd om het mee te maken

19:15

De Prikkeling

Het begin van een avond eten (tot 20:30), drinken en entertainment

23:00

De Explosie

Laat je wegblazen door een magische show waar het Woud tot het einde treed!

Beleef met
je collega’s
een avond
vol magie

Overlay

Geen kerst wel winter bedrijfsfeest?

In het donker zie je meer... als je durft. Open je ogen en laat je betoveren door de duisternis, want daar gebeurt het. Stap uit het alledaagse en ontdek een verborgen wereld. Het Woud zal je zintuigen op scherp zetten. Geniet van spannende brouwsels uit het Woud, bovennatuurlijke gerechten en dans op het betoverende ritme. Dit is een geheim dat jullie voor altijd delen. Maar, wees op tijd! Voor je het weet, neemt de duisternis het weer over.

Bekijk de wintereditie