Stars Noorderlicht Bos

Indoor Kerst Bedrijfsuitje| December 2024

Noorderlicht Noorderlicht

Een schouwspel van kleuren, klanken en geuren in ons betoverende Woud van Licht. Dit is dé locatie voor het meest bijzondere personeelsuitje in de winter.

Bekijk met geluid

Magisch kerst spektakel

In het Woud van Licht beleef je een personeelsuitje of bedrijfsfeest vol magie. Intiem of groots, het Woud opent zijn deuren deze winter opnieuw voor iedereen. Verwacht een warme, sfeervolle indoorlocatie geheel in thema, met allerlei ingrediënten naar wens voor jouw onvergetelijke event. Geniet van spectaculaire acts en adembenemende lichtshows in de avond, maar ook overdag verwelkomen we je graag voor een inspirerende vergadering of activiteit. En natuurlijk zorgen we voor héérlijk eten. Laat je verrassen door ons all-in avontuur of stel je event zelf je kerstuitje samen met behulp van een van onze adviseurs, in ons Woud is alles mogelijk.

Ontdek de magie van kerst

Overlay

Ervaar een bijzonder kerstverhaal in het Woud van Licht. Hieronder vind je inspiratie om een geslaagd kerstevent samen te stellen.

Stel je kerstfeest zelf samen!

All-in Woud of creëer je eigen event

Het Woud van Licht zal je verwonderen. Kies je voor ons all-in avontuur, dan hoef je nergens over na te denken en ga je genieten van een onbezorgde avond vol lekkers en vermaak. Van welkomstdrankje tot heerlijk diner en van DJ tot verrassend entertainment. Hou je liever zelf de touwtjes in handen? Vraag dan om een offerte op maat, dan gaan we samen aan de slag met jouw event naar wens binnen het magische decor van ons Woud. Van intieme brainstormsessie tot gezellige borrel, en van magisch diner tot een groots en spectaculair feest: niets is ons te gek.

Stars Noorderlicht

Winter 2024 - 2025

Geen kerst,

wel een bedrijfsfeest?

In het Woud van Licht beleef je een personeelsuitje vol magie. Van select gezelschap tot grote groepen, het Woud heeft zijn deuren geopend voor iedereen. Ervaar een magisch spektakel tijdens je bedrijfsfeest, vergadering of bijeenkomst. In ons Woud is alles mogelijk.

Santa
Lees meer!